sábado, 1 de mayo de 2010

URGENT: Calen més cotxes a la Diagonal

No m'he tornat boig, ni m'he tornat un apostol de la mobilitat insostenible. Tot el contrari: Es necessiten 175 cotxes per demostrar que la mobilitat sostenible descongestiona la ciutat.

El proper diumenge 2 de maig al matí, la plataforma Diagonal per a Tothom organitzarà una demostració estàtica per comparar la capacitat de la mobilitat sostenible amb la del vehicle privat a la Diagonal. Simularà el transport de 200 passatgers comparant 4 fotos, i per fer-ho necessitarem 175 cotxes (foto 1), 1 tramvia-catifa (foto 2), 3 autobusos (foto 3), i 200 persones a peu, patins o bicicleta (foto 4). Aquesta prova es va celebrar a Estrasburg l’any 1990 amb caràcter pedagògic, i des d’aleshores la ciutat compta amb una de les xarxes de transport públic més important d’Europa.

COM POTS PARTICIPAR? Si disposes d’un turisme entre les 9:30 i les 11:15 del matí del 2 de maig, i vols participar, només cal que truquis al 93 244 49 70 o 634 698 365 o enviïs un correu electrònic a demostracio@transportpublic.org (PTP) per fer la teva reserva.
Hauràs de comunicar:
  • · Model i matrícula del turisme
  • · El teu nom i cognoms. Et donaran un diploma.
  • · El teu correu electrònic i telèfon mòbil
Si també vols participar a la foto de la mobilitat no motoritzada, com a vianant, ciclista o patinador. En aquests casos hauries de portar la teva bici o patins i quedar-te fins les 11:40.
L’organització t’enviarà per correu electrònic un PDF identificatiu amb la teva matrícula, que hauràs d'imprimir i que et permetrà accedir a la zona de demostració.

No hay comentarios: