jueves, 9 de abril de 2009

Col.labora amb "El Jardinet dels Gats"

Als Estats Units faràn un programa de TV, tipus "El Gran Hermano" , en el que es decidirà qui treballador ha de ser acomiadat de la seva feina. Així en comptes de dir "estas nominado para abandonar la casa"´dirà "tu nombre está en el Expediente de Regulación de Empleo".

Fart de segons quin tipus de condició humana (sort que tothom no és així) , avui us passo una presentació d'una ONG de Barcelona que ajuda als gats del carrer.

Sé que amb la crisi que hi ha pot quedar una mica frivol, pero crec la humanitat i la solidaritat és una forma de viure, una postura davant la vida , que no discrimina entre persones o gats o qui sigui. No és substitutiu, més aviat, complementari.

Per veure la presentació, cliqueu en el triangle i per veure la pantalla sencera , clica l'icone de FULL.


3 comentarios:

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

blog sorprenent, m'agrada, mira per on!
salutacions des del maresme, des de l'anticapitalisme i des de la blogosfera inusual...

Toni Perico dijo...

Moltes mercis pel elogis, que com no són massa habituals són doblemnt agraïts.

La gràcia d'aquest bloc és que és producte de les meves paranoies del moment , això vol dir que són opinions en veu alta de coses que tinc la necessitat de dir.

El bloc és el substitui perfecte del psicoanalista (tipus Woody Allen), de la partida al domino amb els amics de la tarda( tipus els vells dels pobles o dels casals) o de donar la pallisa als colegues un cap de setmana.

El bloc és més economic (respecte al psicoanalista), és menys humiliant (Has provat a jugar amb els iaios al domino??? Quina pallisa et donen.. si guanyes una mà ja pots estar content) i perds menys amics.

Salut d'un blocaire inusual

Àngel 'Soulbizarre' dijo...

ok, salut!