viernes, 1 de junio de 2007

Tongo en los premios de Cocina (hasta mi hermana gana)

Os paso copia de la carta que ha recibido mi hermana, de la que destaco dos cosas. La primera que hay papeo gratis por ver una entrega de premios y la segundas que la una de las premiadas es mi hermana .
¿el resto de recetas eran abrir bolsas de Ganchitos? ¿Comer cabra no sería comer a alguien de su especie?
Ahí va la carta :"Li enviem aquest escrit per comunicar-li que ha estat un dels guanyadors de la vuitena edició del Concurs de Cuina organitzat per Bonpreu i Esclat amb la col·laboració de la Revista Descobrir Cuina.La seva recepta PASTISSET DE CARBASSO AMB FORMATGE DE CABRA I OLIVADA.
Ha estat escollida entre les mes de 5.000 presentades al Concurs de Cuiba d’enguany, durant els mesos de març i abril, en les categories d’entrants, primers plats, segons plats i postres. Com ja és tradició. Les receptes han esta seleccionades per un jurat seleccionat, format pels principals col·laboradors de la revista Descobrir Cuina.Ens agradaria poder comptar amb la seva asssitència a l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc el proper dimecres 13 de juny a 2/4 de 7 de la tarda al Palau Falguera,situat al carrer Falguera,número 6 de Sant Feliu de Llobregat.Els guanyadors se’ls farà entrega dels premis del concurs.Durant l’acte també se celebrarà el sorteig del principal premi del concurs, 6.000 euros, entre tots els guanyadors assistents.Després de finalitzar l’acte se servirà un refrigeri."

Informaremos de los canapés deglutidos...

1 comentario:

chuta dijo...

!!!CREO QUE HAY ALGUIEN QUE NO VA A VENIR!!!...TOTAL ...PARA LLENAR LA PANZA......

pd:....."güevos"...a alguien ???