miércoles, 18 de marzo de 2009

No és això, company Saura, no és això

Davant les carregues desproporcionades a la Universitat de Barcelona (veure el video) i contraposades a la passivitat d'aquest mateix cos policial davant agressions racistes (l'agressió al equip d'inmigrants a la Verneda va durar 30 minuts sense que ningú fes res), feixistes (Els Boixos Nois tirant bengales a milers de espectadors a Montjuic durant un hora llarga, a més de hora i mitja fent el que els va rotar per barri de Sants i Montjuic) demano a Joan Saura que foti fora als incompetents i fatxes que té ficats al cos de Mossos d'Esquadra.Si no es veu capaç de fer-ho, que plegui i em deixi a mi, que pot ser ho faré millor.

Poso el video de la vergonyosa actuació d'aquest matí (llibre contra porres). Calia tanta mala llet acumulada en els Mossos? On era aquesta mala llet mentre uns racistes apallitzaven als jugadors del Rosari Central per ser inmigrants o mentre tiraven bengales els seus "protegits" (dic protegits perque els van portar al camp ells mateixos durant 3 Km) dels Boixos Nois a la gent normal que veia el futbol?NO ERA AIXO COMPANYS, NO ERA AIXO
PEL QUE VAREN MORIR TANTES FLORS
PEL QUE VAREN PLORAR TANTS ANHELS.
POTSER CAL SE VALENTS UN ALTRE COP,
DIR NO, AMICS MEUS, NO ES AIXO
.
NO ES AIXO, COMPANYS, NO ES AIXO
NI PARAULES DE PAU AMB GARROTS
NI EL COMERÇ QUE ES FA AMB ELS NOSTRES DRETS,
DRETS QUE SON, QUE NO ES FAN NI DESFAN
NOUS BARROTS SOTA FORMA DE LLEIS.
.
NO ES AIXO, COMPANYS, NO ES AIXO
ENS DIRAN QUE ARA CAL ESPERAR
I ESPEREM, BEN SEGU QUE ESPEREM
ES L'ESPERA DELS QUE NO ENS ATURAREM
FINS QUE NO CALGUI DIR , NO ES AIXO

4 comentarios:

Carme dijo...

Nunca pense , que un libro de Tolkien , pudiera aplicarse tan bien a la vida real ...con este video vemos como los hombres de Sauron hacen su trabajo...y los estudiantes como gente de la comarca, les pasa lo que se ve muy claramente...He encontrado unas definiciones muy apropiadas para quien no conozca la nomenclatura Tolkiana...cada cual que saque sus conclusiones y semejanzas ,,,pero imaginar que en lugar de cascos ,,,llevan una mano blanca pintada en la cara!!:

Uruk-hai, en Lengua Negra, significa sencillamente "Raza de Orcos". Eran Orcos mejorados (podría decirse incluso que se trataban de "mejoras genéticas"), seleccionados de entre los más aptos, y que poseían cualidades especiales (soportaban la luz del sol, eran más altos y proporcionados). Al resto de los Orcos, y digamos que para "marcar diferencias", los Uruk-hai los llamaban despectivamente Snaga, "Esclavos".

!!!!!Sauron!!!!....ya te vale!!!!...¿tu tambien buscas el anillo de poder?

Anónimo dijo...

Realment m'ha impresionat, em fà tornar enrera a les millors epoques d'en Francisco, però al menys en aquells temps no intentaven fer nos creure que teniem un govern d'esquerra i gaudim de suposada democràcia.

JORDI FORT

Toni Perico dijo...

Para Carme-(Chuta):

Independientemente de estar de acuerdo con lo que dices (que sí), creo que tanto Señor de los Anillos no puede ser bueno.

De aquí nada te veo hablando con los arboles.

Toni Perico dijo...

Para Jordi Font:

Totalmente de acuerdo con tu comentario.